Väestörekisterikeskus Lääkäri 2018 -tapahtumassa

Suomi.fi-palvelut - Väestötietopalvelut - Varmennepalvelut - 07.12.2017

Digi tulee myös soteen – Pitääkö olla huolissaan? Millä tavoin uudet Suomi.fi-palvelut - Viestit ja Valtuudet - kuuluvat terveydenhuoltoon? Entä mitä vaikutusta näiden palvelujen käytöllä on potilaalle? Ja kuinka hyödynnetään terveydenhuollon ammattikorttia näissä palveluissa?

Väestörekisterikeskus vastaa näihin kysymyksiin Lääkäri 2018 -tapahtumassa, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10. - 12.1.2018. Osastolla esitellään Suomi.fi-valtuuksia sekä uutta Suomi.fi-viestit-palvelua. Lisäksi osastolla kerrotaan ajankohtaisia asioita sosiaali- ja terveydenhuollon varmennepalveluista sekä näytetään, miten terveydenhuollon ammattikortteja hyödynnetään Viestit-palvelussa.

Järjestämme Areena-lavalla Sote-digi-aiheisen paneelikeskustelun ”Digi tulee myös soteen – Pitääkö olla huolissaan?” Keskustelijoina ovat tietohallintoneuvos Maritta Korhonen sosiaali- ja terveysministeriöstä, Juha Mykkänen Terveyden ja hyvinvoinnin laitos/OPER, tietohallintoneuvos Maria Nikkilä valtiovarainministeriöstä sekä ylijohtaja Janne Viskari Väestörekisterikeskuksesta. Keskustelun vetäjänä toimii Jukka Relander, toimittaja ja Kaiku Helsingin neuvonantaja.

Lisätietoja tapahtumasta saa osoitteesta http://laakaripaivat.fi/2018/.