Väestörekisterikeskus Kuntamarkkinoilla

Väestötietopalvelut - Varmennepalvelut - 04.09.2017

Kuntamarkkinat järjestään Kuntatalolla Helsingissä 13. - 14.9.2017. Tervetuloa kuuntelemaan, miten kuntasi voi hyödyntää VRK:n väestötieto- ja varmennepalveluja tietojen ilmoittamisessa ja varmentamisessa. Olemme tavattavissa osastollamme 2.31, 2. krs. Järjestämme aiheista myös tietoiskuja.

VRK:n osastolla väestötietopalvelut esittelevät VTJ-rajapinnan käyttöä muun muassa ulkopaikkakuntalaisten henkilötietojen haussa, sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen vaikutuksia ja EU:n tietosuoja-asetuksen tuomia muutoksia tietopalveluihin. Varmennepalvelut kertovat toimikorttien turvallisesta käytöstä kuntien viranomaisten asiointipalveluissa sekä esittelevät ajankohtaisia asioita sosiaali- ja terveydenhuollon varmennepalveluista.

Pidämme tietoiskuja palveluistamme molempina päivinä klo 10.30 - 10.50 Kuntatalon kolmannessa kerroksessa, tilassa A 3.21. Tutustu tietoiskuihimme täältä: https://extranet.kuntamarkkinat.fi/api/events.xhtml

Osastollamme on tarjolla virkistävää ja viilentävää Slush-juomaa. Tule maistamaan ja osallistu samalla kilpailuumme, jossa voit voittaa yllätyslahjan.

Kuntamarkkinoilla tavataan!

Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon ja tutustu ohjelmaan osoitteessa

www.kuntamarkkinat.fi