Ilmoittaudu mukaan Rakennustiedot myötätuulessa 2018 laivaseminaariin

Väestötietopalvelut - 06.06.2018

Väestörekisterikeskus järjestää upeissa merellisissä maisemissa suomenkielisen laivaseminaarin maistraattien ja kuntien kiinteistö-, rakennus- ja huoneistotietoja käsitteleville henkilöille M/S Silja Serenadella 27.-29.11.2018.

Seminaarin sisältö

Seminaari sisältää informaatiota mm. kiinteistöverouudistuksen ja rakennusluokitusuudistuksen etenemisestä, yllätysluennoitsijan luennon, mielenkiintoisia työpajoja sekä monia omien alojensa asiantuntijoiden alustuksia. Alustajina toimivat mm. Verohallinnon, Tilastokeskuksen ja Väestörekisterikeskuksen asiantuntijat. Seminaarin tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Osallistujilla on myös mahdollisuus halutessaan päästä Tukholmassa tutustumaan kuuluisaan Vasa-museoon. Museossa oleva Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Tämän lisäpalvelun hinta on 39€ / hlö. 

Seminaarin tavoite

Seminaarin tavoitteena on edistää maistraattien ja kuntien välistä yhteistyötä, lisätä tietämystä rakennus- ja huoneistotietojen käytöstä eri viranomaisten kesken sekä edesauttaa verkostoitumista eri toimijoiden kesken. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni maistraattien ja kuntien rakennus- ja huoneistotietoja käsittelevä henkilö osallistuisi seminaariin.

Seminaarin hinta

A-luokka, 1 hengen hytti 248 € / hlö
A-luokka, 2 hengen hytti 215 € / hlö
Promenade-luokka, 1 hengen hytti 248 € / hlö
Promenade-luokka, 2 hengen hytti 215 € / hlö
B-luokka, 1 hengen hytti 223 € / hlö
B-luokka, 2 hengen hytti 203 € / hlö

Matkatoimisto CWT Meetings&Events laskuttaa seminaarikulut suoraan osallistujilta. Matkatoimisto lisää hintoihin 9,00 € (+ALV 24%) palvelumaksun/lasku.

Ilmoittautuminen

Seminaariin on mahdollista ilmoittautua 24.8.2018 klo 16.15 mennessä, CWT Meetings&Events matkatoimiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Lisätietoja seminaarista löytyy täältä.

Kysymykset:

Kaikki seminaaria koskevat kysymykset voi toimittaa osoitteeseen rahu.info(at)vrk.fi