Uudistunut Suomi.fi-verkkopalvelu palvelee entistä paremmin

Suomi.fi-palvelut - 29.08.2019

Suomi.fi-verkkopalvelua kehitetään yhdessä käyttäjien ja palvelumuotoilijoiden kanssa

Suomi.fi-verkkopalvelun kesän aikana tehdyissä uudistuksessa selkeytettiin käyttöliittymää ja navigaatiota. Samalla verkkopalvelun saavutettavuutta parannettiin. Esimerkiksi palvelut ja niihin liittyvät asiointikanavat näkyvät nyt samalla sivulla, mikä nopeuttaa tiedon löytymistä.

Kehitystyötä on tehty yhdessä palvelumuotoilijoiden, saavutettavuusasiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa. Uudistuksessa on huomioitu käyttäjien palautteita sekä käytettävyystutkimusten tuloksia.

Suomi.fi-palvelukartta suosittelee reitin vaikkapa mökkipaikkakunnan terveyskeskukseen

Suomi.fi-palvelukartan avulla löydät kotimaan reissuilla helposti julkiset palvelupaikat kuten terveyskeskukset, museot ja kirjastot. Valtion virastot, kunnat ja muut organisaatiot tuottavat palvelujen ja palvelupaikkojen tiedot, jotka näet Suomi.fissä ja Suomi.fi-palvelukartalla.

Katso esimerkiksi päiväkotipaikat Oulussa

Kartan reittihaku suosittelee parhaan auto-, joukkoliikenne-, kävely- tai pyöräilyreitin lähtöpaikasta haluttuun toimipisteeseen. Palvelukartan karttapohjista on mahdollista valita itselleen mieluisin vaihtoehto. Tarjolla on tavallisen taustakartan lisäksi yksinkertaistettu selkokartta sekä ilmakartta. Kartalla voi myös hakea palvelupaikkoja esimerkiksi palvelupaikan tai palvelun nimellä.

Lue lisää palvelutiedoista ja kartasta Ohjeet ja tuki -osiostamme.