Suomi.fi-viestien käyttöönotto- ja tukimateriaali löytyy nyt Suomi.fi-palveluhallinnasta

Suomi.fi-palvelut - 28.10.2019

Suomi.fi-viestien käyttöönotto- ja tukimateriaali löytyy nyt Suomi.fi-palveluhallinnasta.

Palveluhallinta on organisaatioasiakkaille suunnattu itsepalveluportaali, jossa voi tällä hetkellä tutustua palveluiden ominaisuuksiin ja ottaa palvelun käyttöön. Palveluhallinnasta löytyvät myös muun muassa palveluiden tekninen aineisto, käyttöönottoon liittyvät lomakkeet ja palveluun liittyvää ohjeistusta.

Suomi.fi-viestien esittelyn, ohjeet palvelun käyttöönottoa varten sekä muuta materiaalia löydät tältä sivulta: Suomi.fi-viestit Palveluhallinnassa. Viestit-palvelun käyttöönotossa avustavan tukimateriaalin löydät kootusti Palveluhallinnan tukiosiosta: Viestit-palvelun tukiartikkelit.

Palvelujen käyttöönotto Palveluhallinnan kautta edellyttää, että olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi ja kuulut Palveluhallintaan rekisteröityyn organisaatioon. Jos organisaatiosi ei ole aikaisemmin käyttänyt Palveluhallintaan, sinun pitää perustaa uusi organisaatiotili. Lisätietoa Palveluhallintaan rekisteröitymisestä löydät tukiartikkelista Rekisteröityminen Suomi.fi-palveluhallintaan. Tukimateriaali ja tekninen aineisto ovat avoinna ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista Palveluhallinnan Tuki-osiossa.

Esuomesta löytyvä tukimateriaali poistuu käytöstä 6.11. mennessä ja löytyy jatkossa siis vain Palveluhallinnasta.

Palveluhallintaa on tällä hetkellä käytettävissä suomeksi ja ruotsiksi. Jatkossa palvelussa tarjotaan mm. palveluiden esittelymateriaali sekä osa teknisestä tukimateriaalista myös englanniksi.

Palveluhallinnasta löytyivät jo aikaisemmin Suomi.fi-tunnistus, -palvelutietovaranto, -kartat ja -maksut.