Suomi.fi mukana syksyn tapahtumissa

Suomi.fi-palvelut - 15.06.2017

Suomi.fi-palvelut ovat mukana elo-syyskuussa seuraavissa tapahtumissa: MyData 2017, Yritys2017 ja Kuntamarkkinat. Tule tapaan meitä ja kuulemaan Suomi.fi-palveluista! Lisäksi järjestämme info- ja keskustelutilaisuuden Suomi.fi-palveluista kuntasektorin ict-toimittajille.

MyData 2017 30.8-1.9.

Sekä Helsingissä että Tallinnassa järjestettävässä MyData 2017 on tutkijoille, asiantuntijoille ja muille kiinnostuneille tarkoitettu kansainvälinen konferenssi, jossa ruoditaan henkilökohtaisen datanhallinnan tulevaisuutta. Suomi.fi on mukana tapahtuman pääyhteistyökumppanina. Helsingissä Kulttuuritalolla pidettävässä konferenssissa esitellemme Suomi.fi-palveluiden sekä Väestörekisterikeskuksessa käynnissä olevaa Yhteisen tiedon hallinta  -hanketta.

Info- ja keskustelutilaisuus Suomi.fi-palveluista kuntasektorin ict-toimittajille 31.8.2017

Kuntaliiton Kunta-KaPA ja VRK järjestävät KaPAsta ja Suomi.fi-palveluista kuntasektorin ict-toimittajille info- ja keskustelutilaisuuden to 31.8.2017 klo 12-16. Infossa kerrotaan, missä Suomi.fi-palveluissa ja kansallisessa kehittämisessä mennään. Tilaisuuteen voi lähettää puhujille ennakkokysymyksiä Suomi.fi-palveluihin liittyen. Tilaisuuteen voi osallistua online (Skype) tai tulla paikan päälle Kuntatalolle.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kuntaliiton verkkosivuilta  https://www.kuntaliitto.fi/asiantuntijapalvelut/tietoyhteiskunta/tilaisuuksia-ja-tapahtumia

Yritys2017 5.-6.9.2017

Yritys2017 on Messukeskuksessa järjestettävä yrittäjille, kasvuyrittäjille, yritystoimintaa harkitseville ja yrityspäättäjille suunnattu tapahtuma. Suomi.fi on mukana kaksipäiväisessä tapahtumassa esittelemässä erityisesti Suomi.fi-valtuuksia sekä Verkkopalvelun yrittäjän näkymää.

Kuntamarkkinat 13.-14.9.2017

Kuntamarkkinat on kunta-alan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen tapahtuma Kuntatalolla Helsingissä. Tule kuulemaan uudistuneesta Suomi.fi-verkkopalvelusta sekä Suomi.fi-viestien ja Suomi.fi-valtuuksien tuomista mahdollisuuksista kunnille. 

eIDAS-tiedotus- ja keskustelutilaisuus Helsingissä 20.9.2017

Valtiovarainministeriö ja Väestörekisterikeskus järjestävät Helsingissä Säätytalolla avoimen eIDAS-asetuksen toimeenpanoon liittyvän tiedotus- ja keskustelutilaisuuden 20.9.2017 klo 12.00–15.30. Tilaisuus on suunnattu julkisen hallinnon sähköisten asiointipalveluiden omistajille ja kehittäjille. Tavoitteena on, että osallistujat kuulevat, miten eIDAS mahdollistaa EU-kansalaisten sähköisen tunnistamisen ja mitä mahdollisia muutoksia tämä edellyttää asiointipalveluihin. Tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin – varaa aika jo nyt kalenteriisi!