Save the Date - Digituen järjestäjien verkostotapaaminen Tampereella 5.9.2019

Digituki - 22.05.2019

Hei sinä digituen tuottaja. Laita päivämäärä 5. syyskuuta kalenteriisi! Digituen järjestäjät kokoontuvat Tampereella digituen uusien tuulien ja verkostoitumisen merkeissä syyskuussa 2019. Tapahtuma on jatkoa lokakuussa 2018 Helsingissä järjestetylle ensimmäiselle digitukijoiden verkostotapaamiselle.

Tapahtumaa isännöivät ja emännöivät Tampereen kaupunki ja Väestörekisterikeskus. Tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Vanhustyön keskusliiton, Helsingin kaupungin ja paikallisen toimijan Mukanetin kanssa.

Pecha Kucha -puheenvuoron pitäjäksi?

Haastamme teidät, digituen toimijat, mukaan tapahtuman järjestelyihin puheenvuorojen muodossa. Formaattina meillä on mukailtu Pecha Kucha: toivomme teiltä ehdotuksia esityksistä, joiden kesto on max 5 minuuttia. Kerro meille, missä olette onnistuneet, mitkä asiat ovat menneet pieleen. Onko alueellasi käytössä hyvä toimintamalli tai oletteko kompastelleet digituen saatavuuden kanssa? Haluamme kuulla kaikkea sitä, mitä juuri sinä ja sinun organisaatiosi olette oppineet matkan varrella.

Lähetä ehdotuksesti Pecha Kucha -sessioihin 30.6. mennessä osoitteeseen digituki@vrk.fi. Otamme mukaan 5–10 esitystä.

Tervetuloa mukaan digituen verkostoon!


Lisätietoja:
Perttu Rasi, Tampere, perttu.rasi@tampere.fi,
Minna Piirainen, VRK, digituki@vrk.fi

Verkostotapaaminen Tampereella 5.9.

Digituen järjestäjien verkostotapaaminen Tampereella 5.9.2019 klo 13–17 ja iltavastaanotto Raatihuoneella alkaen klo 18. Tapahtumaan ilmoittautuminen avautuu 5.8.2019.