Digituki laajenee valtakunnalliseksi

Digituki - 24.06.2019

Digituen valtakunnallisen laajentumisen valmistelu on täydessä vauhdissa. Kesäkuun 12. päivä uusille alueille pidettiin ensimmäinen valtionavustushakua valmisteleva teema-info, ja varsinainen rahoituksen info-tilaisuus pidetään webinaarina 20. elokuuta. Kutsu elokuun tilaisuuteen lähetetään maakuntien kirjaamoihin sekä kaikille kesäkuun infoon osallistuneille henkilöille.

Digituen pilottihankkeet ovat aktiivisessa ja tärkeässä roolissa laajentumisen valmistelussa. Pilottien keräämä tieto ja kokemus toimivat pohjana digituen yhteistyömallin kehittämiselle. Kesäkuun teema-infossa jaettiin myös tätä tärkeää pilottien tuottamaa tietoa Uudenmaan projektipäällikön Tiina Markkulan ja Pohjanmaan projektipäällikön Jessica Fagerstömin toimesta.

Väestörekisterikeskuksen tiimi auttaa hakemusten valmistelussa

Väestörekisterikeskuksen digituen tiimi auttaa uusia alueita valtionavustushakumateriaalin viimeistelyssä ja tarkentamisessa.

-    Halusimme laajentumisvaiheessa tarjota mahdollisuuden aluekohtaiseen tukeen hakemusten viimeistelyssä, Väestörekisterikeskuksen digituesta kerrotaan.

Hakemusten läpikäynnillä varmistetaan tehokas päätöksenteko ja varmistetaan projektin nopea startti.