Digituen eettinen ohjeistus käyttöönne

Digituki - 30.09.2019

Digituen eettinen ohjeistus esittelee digituen antajan ja saajan velvolliset. Se on tehty helpottamaan neuvontatilanteita. Ohjeistuksen tavoitteena on edistää turvallista ja laadukasta digitukea.

Lue lisää

Digituen kehittämisen koordinointi valtakunnalliseksi

Digituki - 30.09.2019

Digituen alueellisen kehittämisen laajentamiseen on varattu yhteensä 2,4 miljoonaa euroa 1.10.2019-31.10.2020. Digituen laajentaminen valtakunnalliseksi tärkeää, jotta digitukea olisi tarjolla Suomessa kattavasti ja yhdenvertaisesti.

Lue lisää

Esittelyssä Uudenmaan digitukipilotti

Digituki - 27.09.2019

Miten digitukea on Uudenmaalla on koordinoitu ja kehitetty? Mitkä ovat olleet suurimpia haasteita ja onnistumisia? Keitä onnistumisten takana on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Uudenmaan digituen esittelystä.

Lue lisää

Digitaidot tutuksi Pohjois-Karjalassa

Digituki - 27.09.2019

Sanomalehti Karjalaisen Digitaidot tutuksi- juttusarja seuraa, millaisia erilaisia digituen muotoja Pohjois-Karjalassa on tarjolla ja miten ne vaikuttavat ihmisten elämään. Juttusarjalla haluttiin herättää keskustelua digituesta ja sen tarpeesta.

Lue lisää

Kokeiluihin kannustavaa oppimista: Kuuloliiton Digitaidot-hanke testaa pelillisten menetelmien soveltuvuutta digilaitteiden ja -palvelujen opiskeluun

Digituki - 27.09.2019

Totuus vai tehtävä on pelillinen työpaja, joka sisältää nimensä mukaisesti digilaitteisiin ja -palveluihin liittyviä totuuksia ja tehtäviä. Pelillisyys sisältää monia hyötyjä, joihin on muuten vaikea päästä lyhyessä ajassa.

Lue lisää