Arvio: Yritys voi säästää jokaisen asiointikerran kustannuksissa jopa 6–10 euroa integroimalla palveluihinsa Suomi.fi-valtuudet

Suomi.fi-palvelut - 26.11.2019

Oman valtuuspalvelun rakentamisen ja ylläpitämisen sijaan, yritys voi vapauttaa omia resursseja muuhun kehittämiseen, kertoo kehityspäällikkö Mika King Väestörekisterikeskuksesta.

Lue lisää

Miten Martti Hetemäki sai aikoinaan töitä valtiovarainministeriöstä?

Suomi.fi-palvelut - 26.11.2019

Vastaus tähän sekä hänen ja muiden kansliapäälliköiden ajatuksia digitaalisesta yhteiskunnasta Suomi.fi-podcastien uudella tuotantokaudella

Lue lisää

Väestörekisterikeskus ja Verohallinto kannustavat kansalaisia Suomi.fi-viestien käyttäjiksi yhteisellä kampanjalla

Suomi.fi-palvelut - 26.11.2019

Kansallinen ekoteko -kampanja jatkuu marraskuun loppuun asti

Lue lisää

Selkeä tieto auttaa navigoimaan, kun oma pää on sumussa

Suomi.fi-palvelut - 26.11.2019

Elämä arpoo joskus eteemme epäreiluja ja surullisia tilanteita, joista läheisen kuolema on varmasti vaikeimpia. Tänne jääneiden on asioitava lukuisten viranomaisten ja yritysten kanssa ja tehtävä isoja päätöksiä aikana, jolloin voimia on kaikkein vähiten. Suomi.fi-verkkopalvelun tietopaketit on suunniteltu auttamaan ihmisiä eteenpäin askel kerrallaan. Työikäisiä leskiä tukee myös Suomen nuoret lesket -yhdistys.

Lue lisää

Syysmyräkässä myllättiin Lapin haasteet mahdollisuuksiksi

Suomi.fi-palvelut - 26.11.2019

Marraskun alussa järjestetyn Syysmyräkkä-tilaisuuden voittajaksi selvisi alueellista työllisyyttä edistävä ratkaisu, jota oli työstämässä moniorganisaatiollinen virkamies- ja opiskelijaryhmä.

Lue lisää