Sähköinen valtakirja helpottaa apteekkiasiointia toisen puolesta

Suomi.fi-palvelut - 12.06.2019

Oma henkilöllisyystodistus riittää jatkossa toisen henkilön reseptilääkkeiden noutamiseen apteekista, kun on saanut sähköisen valtakirjan Suomi.fi-palvelussa. Uudistus helpottaa erityisesti lapsiperheiden ja puolison asioita hoitavien arkea.

Lue lisää

Suomi.fi-mobiilikäyttäjiä yli 100 000

Suomi.fi-palvelut - 12.06.2019

Suomi.fi-sovelluksen ladanneiden määrä ylsi toukokuussa jo 110 000 käyttäjään, kun kaikkiaan Viestit-palvelulla on 215 000 käyttäjää. Mobiilisovellus on siis jo verkkopalvelua hieman suositumpi.

Lue lisää

Julkishallinnon organisaatio, lähetätkö postia yritysasiakkaille? – Korvaa paperipostitus Suomi.fi-viesteillä!

Suomi.fi-palvelut - 12.06.2019

Työllistääkö ja hidastaako paperipostitus prosessejanne? Mitä jos voisitte käyttää paperipostitukseen kuluvat rahat muuhun toimintaan?

Lue lisää

Suomi.fi-valtuudet ja -palvelutietovaranto palkittiin Euroopan komission Sharing and Reuse-kilpailussa

Suomi.fi-palvelut - 12.06.2019

Suomi.fi-valtuudet ja -palvelutietovaranto palkittiin Euroopan komission Sharing and Reuse-kilpailussa. Kilpailussa etsittiin innovatiivisia ja vaikuttavia julkishallinnon käytössä olevia palveluita ja ohjelmistoja Euroopan unionin ja EFTAn jäsenmaista.

Lue lisää

Tule mukaan X-Road Community Event -yhteisötapahtumaan syyskuussa!

Suomi.fi-palvelut - 12.06.2019

X-Road-teknologian kehittämisestä vastaava Nordic Institute for Interoperability Solutions järjestää yhteisötapahtuman Helsingissä 6.9.2019. Mukaan odotetaan jopa 200 X-Road-teknologian kehittämisestä kiinnostunutta osallistujaa eri puolilta maailmaa.

Lue lisää